Win een microneedling behandeling ter waarde van 150,-

Door Sofie Tillema

Altijd al benieuwd geweest naar microneedling, maar nooit de stap gemaakt? Dit is je kans om kennis te maken met een van onze populairste behandelingen!

Wat is microneedling?

Microneedling zetten we in voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als je last hebt van littekens, rimpels, grove poriën of pigment. Maar het is ook een hele goede behandeloptie om de algehele huidconditie te verbeteren. Door middel van naaldjes worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Dit zorgt voor een gecontroleerd wondgenezingproces waarbij collageen en elastine opnieuw worden aangemaakt.  De huid wordt dikker en steviger. Tevens krijgt de huid een stimulans om zich op een natuurlijke en snelle manier te vernieuwen. Huidverzorgingsproducten worden zo ook beter opgenomen.   

Voor wie is microneedling geschikt 

Microneedling is een echte alleskunner. Zo wordt het niet alleen ingezet bij huidproblemen, maar ook om de algehele structuur van de huid te verbeteren. Zo kan het beginnende tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpeltjes, verminderen. Ook (acne)littekens, grove poriën en pigmentvlekjes zijn een mooie indicatie om te behandelen. Daarnaast wordt het ook ingezet bij rosacea om de ontstekingsreactie te onderdrukken en de huidconditie te verbeteren. Microneedling is daarom voor iedereen geschikt!

Hoe de behandeling met microneedling eruit? 

Bij SKN2 werken we met de Dermapen 4™ die kleine microscopische gaatjes in de huid maakt. We ontsmetten de huid en behandelen daarna het gewenste gebied. Er kunnen, afhankelijk van de gekozen diepte, puntbloedinkjes, roodheid en zwellingen ontstaan. Dit trekt vaak binnen 24 uur weg. In de week na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Daarna is de huid volledig hersteld. Microneedling werkt daarnaast nog 3 tot 6 maanden door in de huid, u heeft er langdurig profijt van.  

Hoe maak je kans om te winnen?

Volg ons op instagram en check onze give away post via deze link. Like de post en tag 2 van je vrienden onder in de comments!

AANGESLOTEN BIJ

 

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten