Bikinilijn laseren Utrecht?

Bikinilijn laseren

Heeft u last van ingegroeide haartjes en bultjes bij uw bikinilijn? Of gewoon geen zin meer om te scheren? Kies dan voor laserontharen met onze GentleMax Pro! Laserontharen is een veilige, snelle manier om haartjes blijvend te verwijderen. De specialisten van SKN2 Utrecht kunnen ook uw bikinilijn laseren!.

Plan vrijblijvend een intake voor het laseren van uw bikinilijn

Bikinilijn

  • Ongeveer 50% van de vrouwen laat haar bikinilijn laseren
  • In 2021 laserden wij bij 140 vrouwen de bikinilijn
  • In 2022 laserden wij bij 183 vrouwen de bikinilijn
  • 5/5  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ +74 Google en Salonized reviews!

Hoe ziet een laserbehandeling van de bikinilijn er uit?

Voorafgaande de behandeling wordt er altijd een intake gesprek gevoerd om uw wensen te bespreken en om naar de huid en haren te kijken. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Tijdens de behandeling wordt het te behandelen gebied afgetekend en zal de plek geschoren worden. Vervolgens worden laserpulsen afgegeven met de laser. U kunt korte speldenprikjes voelen of het gevoel hebben dat er een elastiekje tegen de huid schiet. Door het ingebouwde koelsysteem in de laser wordt uw huid continu voorbereid op de laserpuls en zorgt ervoor dat de behandeling zo comfortabel mogelijk is. Indien nodig kan na de behandeling nog extra worden gekoeld met coldpacks. Na afloop kan de huid wat rood en gezwollen zijn. Dit trekt binnen enkele uren weer weg. 

Bij SKN2 wordt er gewerkt met de GentleMax Pro laser. Dit is een van de krachtigste laser op de markt en tevens de gouden standaard voor laserontharen. De laser is dus niet alleen comfortabel, maar ook zeer effectief. 

Wat kost het laseren van de bikinilijn?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid en de dikte van de haartjes. Hoe dikker en hoe meer haren er zijn, hoe meer behandelingen iemand nodig heeft. Gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig voor 80-90% haarreductie. De haren zullen echter na 1 behandeling al dunner en lichter worden en gaan ook langzamer groeien. Zo heeft u al snel profijt van het laseren.

Wilt u precies weten hoeveel behandelingen nodig zijn? Plan dan vrijblijvend een intake!

Wordt het laseren vergoed door mijn verzekering?

Laserontharen van de bikinilijn wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Laseren bikinilijn (klein)125,- per behandeling
Laseren bikinilijn (middel)150,- per behandeling
Laseren bikinilijn (groot)175,- per behandeling

Wat vonden onze klanten van de behandeling?

Afgelopen zomer ben ik begonnen met het laseren van mijn bikinilijn. Ik had vrij veel last van ingegroeide haren en kleine plekjes. Nu ik een aantal behandelingen heb gehad merk ik al veel verschil: veel minder haartjes en de plekjes verdwijnen. Ontzettend tevreden mee!

Ik kom regelmatig bij SKN2 Utrecht voor het laseren van ongewenste haren. Ik ben ontzettend tevreden over het behandeltraject en ook over de omgang en professionaliteit van de medewerkers! Er wordt vaak samen gekeken naar de beste behandeling en alles gaat in overleg. Ik ben onder behandeling bij Sofie en ik kan niet anders zeggen dan dat ik geen geschikter persoon ken voor het werk dat zij doet. Voel me altijd ontzettend om me gemak ook al zijn de behandelingen soms wat ongemakkelijk.

Vrijblijvend een intake inplannen?

Bikinilijn laseren

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen over het laseren van de bikinilijn

We hebben verschillende gebieden die onder bikinilijn vallen. Zo kunt u er voor kiezen om alleen de buitenste randjes te laseren die buiten het bikini broekje vallen (bikinilijn klein). Echter kunt u er ook voor kiezen om de gehele schaamstreek te laten laseren (bikinilijn middel) of om de gehele schaamstreek en het stukje tussen uw billen te laten laseren (bikinilijn groot).

Het laseren van de bikinilijn voelt alsof er elastiekjes tegen de huid aan worden geschoten. De behandeling kan op sommige stukjes gevoelig zijn, maar wordt over het algemeen zeer goed verdragen. Het voordeel van onze GentleMax Pro laser is dat deze tegelijkertijd koelt op het moment dat er een puls wordt gezet. Dit maakt deze laser comfortabeler dan oudere lasersystemen.

Het laseren van de bikinilijn wordt afgeraden tijdens de zwangerschap. Hormonen zorgen voor veranderingen in de huid, waardoor de kans op pigmentvorming toeneemt. Ook kunnen hormonen zorgen voor extra haargroei, wat de laserbehandelingen minder effectief maakt.

Nee, het laseren van de bikinilijn kan risico’s met zich meebrengen wanneer iemand hier niet in geschoold is. Laat u daarom alleen behandelen door een geregistreerde huidtherapeut. Zogenaamde laserapparaten voor thuis zijn niet hetzelfde als een professionele laser en hebben daarnaast niet hetzelfde effect.

Datum gepubliceerd: 31 januari 2021
Datum laatst gewijzigd: 29 april 2022

Plan vrijblijvend een intake

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AANGESLOTEN BIJ

 

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten