ERVARINGEN

Reviews en ervaringen met SKN2 Utrecht

Bij SKN2 zijn we blij en dankbaar met alle cliënten die bij ons de deur uit gaan. Wij vragen na de behandeling of onze cliënten een review willen achterlaten. Dit is niet alleen welkome informatie voor toekomstige cliënten, maar ook voor ons als graadmeter van onze service. Onze reviews zijn afkomstig vanuit google en kunt u hieronder lezen. Wilt u zelf ook een review achterlaten? Dit kan via onze google pagina of stuur een bericht naar info@skn2.nl

Ik was opzoek naar een plek om mijn bikinilijn te laseren in de omgeving Utrecht. Ik kwam terecht bij het SKN2. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het personeel is vriendelijk en betrokken. Zeker een aanrader!

Vorig jaar binnen gekomen bij SKN2 met erge anceklachten.. erg goed en fijn geholpen door Sofie en het resultaat van de behandelingen is echt super! Ik blijf hier zeker terug komen

Ik heb bij SKN2 in Utrecht mijn litteken laten behandelen met de CO2 laser. Ik ben erg tevreden met het resultaat en de vriendelijkheid van het personeel.

Moedervlekken laten verwijderen. Half jaar later nog steeds erg tevreden over. Ik ben erg tevreden over zowel de professionaliteit van het personeel als de behandeling. Zeker aan te raden.

Reviews en ervaringen met SKN2 Utrecht via Salonized

De reviews worden bij onze bookingspartner Salonized achtergelaten

Ik kom regelmatig bij SKN2 Utrecht voor het laseren van ongewenste haren. Ik ben ontzettend tevreden over het behandeltraject en ook over de omgang en professionaliteit van de medewerkers! Er wordt vaak samen gekeken naar de beste behandeling en alles gaat in overleg. Ik ben onder behandeling bij Sofie en ik kan niet anders zeggen dan dat ik geen geschikter persoon ken voor het werk dat zij doet. Voel me altijd ontzettend om me gemak ook al zijn de behandelingen soms wat ongemakkelijk.

Ik was opzoek naar een plek om mijn bikinilijn te laseren in de omgeving Utrecht. Ik kwam terecht bij het SKN2. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het personeel is vriendelijk en betrokken. Zeker een aanrader!

Afgelopen zomer ben ik begonnen met het laseren van mijn bikinilijn. Ik had vrij veel last van ingegroeide haren en kleine plekjes. Nu ik een aantal behandelingen heb gehad merk ik al veel verschil: veel minder haartjes en de plekjes verdwijnen. Ontzettend tevreden mee!

Fijn en kundig geholpen!

Super goede huidtherapeute met veel kennis. Zij denkt met je mee over de beste, persoonlijke oplossing.

Contact met SKN2

E-mail: info@skn2.nl

Telefoon: 088 555 4 620

Ook kunt  u contact met ons opnemen via onderstaande contactformulier.

Adresgegevens SKN2

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476

3541 DA Utrecht

> Link voor navigatie Google Maps

Onze praktijk bevindt zich in het pand samen met Dermatologisch Centrum Utrecht. We zitten aan de waterkant van het grote winkelcentrum van de wijk Leidsche Rijn. U kunt gratis parkeren in de woonwijk tegenover de praktijk of in de parkeergarage van de Jumbo om de hoek.

Wat vinden onze klanten?

Review en ervaringen SKN2 Utrecht

Contactformulier

Stuurt u liever een bericht? Geen probleem. Vul dan het onderstaande formulier in.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AANGESLOTEN BIJ

 

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten