GROVE HUIDSTRUCTUUR

Wat is een grove huidstructuur? 

Sommige mensen hebben last van een grove huidstructuur. Dihoudt in dat de huid wat doffer is, niet meer zacht aanvoelt, grove poriën bevat en bijvoorbeeld kleine littekentjes bevat. Dit kan ontstaan door externa factoren zoals roken, zonneschade, stress of hormonale veranderingen. Maar ook de leeftijd speelt mee.  

Welke behandelopties zijn er? 

Er zijn verschillende mogelijkheden om de huid te verbeteren. Zo kunnen peelingen de huid zachter en egaler maken, maar ook fijne lijntjes en rimpeltjes verbeteren.  

Microneedling is mooi om de structuur van uw huid te verbeteren. Zo worden poriën kleiner, maar ook fijne lijntjes, littekens en rimpels minder. De algehele huidconditie verbetert door microneedlingwaardoor de huid stralender wordt.  

Tenslotte is er nog de CO2 laser. Dit is een diepe behandeling die hittebundels in de huid maakt waardoor het water uit het weefsel verdampt. Dit zorgt voor verstrakking en vernieuwing van de huid. Collageen en elastine worden opnieuw aangemaakt, waardoor de huid vernieuwd wordt. Het vermindert zo de rimpels, littekens en grove poriën 

Naam
Privacy Policy(Vereist)

BEHANDELING (VOOR/NA)

AANGESLOTEN BIJ

 

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma-vr 08.30 : 16.30

Za-zo gesloten