LASER

Wat is laser?

Laser wordt steeds vaker ingezet voor medische en cosmetische huidproblemen. Laser staat voor Light Amplification by Stimulated Emission of Raditation, ook wel lichtversterking door gestimuleerde uitzending van straling. Een laser zendt licht uit op een bepaalde diepte. Dit geeft energie en warmte.  Omdat de laser heel specifiek zijn kracht afgeeft, worden omliggende weefsels niet beschadigd. Zo wordt alleen behandeld wat behandeld moet worden. Hierdoor kunnen verschillende huidaandoeningen behandeld worden met typen verschillende lasers.

Wat is de juiste laser?

Niet iedere laser kan elke indicatie behandelen. Zo worden voor bijvoorbeeld vaatjes andere lasers gebruikt dan voor ontharen. De keuze voor een bepaald type laser is daarom erg belangrijk. Het is belangrijk dat er gewerkt wordt met een krachtige en medische laser. Wanneer een laser hier niet aan voldoet gaan resultaten tegenvallen. Daarnaast is het belangrijk dat de behandeling uitgevoerd wordt door een huidtherapeut of arts. Zij kunnen bepalen of u behandeld kan worden met laser, of dat andere opties misschien beter bij uw vraag passen.

Bij SKN2 zijn er meerdere type lasers, zodat een breed scala aan huidproblemen behandeld kan worden. Daarnaast werken wij alleen met lasers die FDA approved zijn. De FDA is een Amerikaanse overheidsinstantie die medische apparatuur en medicatie keurt op veiligheid. Dit houdt in dat al onze lasers een keurmerk hebben die de veiligheid waarborgt.

 

BEHANDELING (VOOR/NA)

REVIEWS

AANGESLOTEN BIJ

 

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten