LASERONTHAREN

Hoe werkt laserontharen? 

Met behulp van laserlicht kunnen haarzakjes worden vernietigd. Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment in de haarzakjes, waarna dit licht wordt omgezet in warmte. Deze warmte verhit het haarzakje en zorgt ervoor dat deze wordt vernietigd. Het haartje groeit langzaam uit de haarfollikel en valt na 2 à 3 weken uit. 

Voor wie is laserontharen geschikt? 

Laser ontharen is geschikt voor allerlei vormen van overbeharing en cosmetisch storende haargroei. Met de Alexandrite (755 nm) of Nd:Yag (1064 nm) lasers kunnen zowel donkere als lichte huidtypes op een veilige en effectieve manier behandeld worden. Lichte donsharen, witte, grijze of rode haren kunnen we helaas niet behandelen met de laser omdat deze haren geen pigment bevatten.  

Hoe ziet de behandeling eruit? 

Tijdens de behandeling wordt het te behandelen gebied afgetekend en zal de plek geschoren worden. Vervolgens worden laserpulsen afgegeven met de laser. U kunt korte speldenprikjes voelen of het gevoel hebben dat er een elastiekje tegen de huid schiet. Door het ingebouwde koelsysteem in de laser wordt uw huid continu voorbereid op de laserpuls en zorgt ervoor dat de behandeling zo comfortabel mogelijk is. Indien nodig kan na de behandeling nog extra worden gekoeld met coldpacks. Na afloop kan de huid wat rood en gezwollen zijn. Dit trekt binnen enkele uren weer weg. 

BEHANDELING (VOOR/NA)

REVIEWS

Ik had bij een andere kliniek al stuk of 10 IPL behandelingen gehad, met nog niet het gewenste resultaat. Ik ben toen op zoek gegaan naar een goede kliniek. Toen ik zag dat hier ook dermatologen werkte wist ik dat ik hier op het goede adres zou zijn. Omdat de haren al wel dunner waren door de IPL behandelingen, heb ik maar een paar behandelingen hoeven ondergaan. Als ik had geweten dat laser beter werkt dan IPL had ik direct gedaan.

Best wel last van ontstekingen onder mijn oksels. Door de haren weg te laseren, heb ik hier vrijwel geen last meer van. Fijne behandelaar waarbij ik mij erg op mijn gemak voelde.

AANGESLOTEN BIJ

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten