MELA PEEL FORTE

Wat is de Melapeel Forte?

De Melapeel Forte is een peeling die pigmentoplichtende ingrediënten bevat, zoals resorcinol, melkzuur, citroenzuur, kojinezuur en arbutine. Deze peeling wordt ingezet bij pigmentproblemen, zoals melasma of pigment na schade aan de huid.

De peeling is geschikt voor:

  • Melasma
  • Pigmentvlekken 
  • Pigmentvorming na schade aan de huid
  • Egaliseren van de teint

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens de behandeling wordt eerst de huid goed gereinigd en brengen we vervolgens de peeling aan. We beginnen met de milkpeel. Dit om de huid doorlaatbaar te maken voor de volgende peeling. Daarna wordt de pigment peeling aangebracht in verschillende laagjes. Dit kan een warm en prikkelend gevoel geven. Na de behandeling kan de huid rood zijn en wat trekkerig aanvoelen. De dagen erop kan de huid gaan schilferen en kan het pigment wat donkerder kleuren. Na een week is uw huid hersteld en wordt het pigment steeds lichter.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig. Echter kunt u na 1 behandeling al verschil zien in uw huid. De huid ziet er frisser en egaler uit, maar voelt ook zachter. Het mooiste is om de peeling elke 4 weken te herhalen totdat het gewenste resultaat zichtbaar is.

In de zomermaanden is het belangrijk om de pigmentaanmaak te stabiliseren. Dit kan bijvoorbeeld met producten thuis en met onze glow facial. Zo heeft u het hele jaar door een mooie, egale huid.

REVIEWS

Eindelijk iets gevonden wat helpt voor mijn zwangerschapsmasker. Ik wou geen medicatie dus heb nu met peelings en producten voor thuis een routine gevonden wat werkt! De vlekken zijn nu minder zichtbaar en ik hoef niet meer elke dag make up te dragen.

AANGESLOTEN BIJ

 

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten