MICRONEEDLING

Hoe werkt microneedling? 

Microneedling zetten we in voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als u zich stoort aan littekens, rimpels, grove poriën of pigment. Maar het is ook een hele goede behandeloptie om uw algehele huidconditie te verbeteren. Door middel van naaldjes worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt. Dit zorgt voor een gecontroleerd wondgenezingproces waarbij collageen en elastine opnieuw worden aangemaakt.  De huid wordt dikker en steviger. Tevens krijgt de huid een stimulans om zich op een natuurlijke en snelle manier te vernieuwen. Huidverzorgingsproducten worden zo ook beter opgenomen.   

Voor wie is microneedling geschikt?  

Microneedling is een echte alleskunner. Zo wordt het niet alleen ingezet bij huidproblemen, maar ook om de algehele structuur van de huid te verbeteren. Zo kan het beginnende tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpeltjes, verminderen. Ook (acne)littekens, grove poriën en pigmentvlekjes zijn een mooie indicatie om te behandelen. Daarnaast wordt het ook ingezet bij rosacea om de ontstekingsreactie te onderdrukken en de huidconditie te verbeteren. Microneedling is daarom voor iedereen geschikt!

Hoe ziet de behandeling eruit?  

Bij SKN2 werken we met de Dermapen 4™ die kleine microscopische gaatjes in de huid maakt. We ontsmetten de huid en behandelen daarna het gewenste gebied. Er kunnen, afhankelijk van de gekozen diepte, puntbloedinkjes, roodheid en zwellingen ontstaan. Dit trekt vaak binnen 24 uur weg. In de week na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Daarna is de huid volledig hersteld. Microneedling werkt daarnaast nog 3 tot 6 maanden door in de huid, u heeft er langdurig profijt van.  

BEHANDELING (VOOR/NA)

REVIEWS

Na mijn acne best veel littekens overgehouden. Ik heb nu 2 behandelingen gehad met microneedling en begin al verschil te zien! De littekens lijken wat minder diep en ook de roodheid is minder. Ondanks dat de behandeling wel wat gevoelig kan zijn vind ik het goed vol te houden. Ben tot nu toe erg tevreden met het resultaat.

Ik had wat last van pigmentvlekjes in mijn gezicht en merkte ook dat mijn poriën steeds groter leken te worden. Ik doe af en toe een behandeling om mijn huid te onderhouden en merkt dat ik zo mijn huid in goede conditie houdt.

AANGESLOTEN BIJ

 

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten