MILKPEEL

Wat is de milkpeel?

De milkpeel is een peeling die uit hoge concentraties glycolzuur, melkzuur en salicylzuur bestaat. De peeling is geschikt voor alle huidtypes. Ook zetten we deze peeling wel in ter  voorbereiding op onze diepere peelings, zoals de Mela peel forte of een TCA peeling (Cosmo peel).

De peeling is geschikt voor:

  • Fijne lijntjes
  • Doffe teint
  • Acne 
  • Verbetering opname huidproducten
  • Stimulering doorbloeding

Hoe ziet de behandeling eruit?  

De huid wordt eerst gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Daarna brengen we de peeling aan. Deze blijft een paar minuten op de huid zitten en kan een prikkelend tot branderig gevoel geven. Daarna wordt deze eraf gehaald. Na afloop kan de huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Dit neem binnen een paar uur af. De dagen na de behandeling kan de huid wat gaan schilferen en voelt wat droog aan. Na een week is de huid helemaal hersteld en heeft u een mooie frisse huid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het mooiste resultaat wordt behaald door een kuur te doen van minimaal 4 peelingen. U kunt al wel na 1 behandeling verschil zien in uw huid. De huid ziet er frisser en egaler uit, maar voelt ook zachter. De peeling kan elke 4 weken herhaald worden.

REVIEWS

Ik heb altijd een onrustige huid gehad, maar sinds ik hier behandelingen onderga, gaat het stukken beter.

AANGESLOTEN BIJ

 

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten