PEELING

Hoe werkt een chemische peeling? 

Een chemische peeling is een vloeistof die uit verschillende zuren kan bestaan. Deze zuren hebben allemaal hun eigen eigenschappen. Zo zijn er peelingen die speciaal gemaakt zijn voor acne, maar ook om pigmentvlekken te verminderen of fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Zo is er voor iedereen een geschikte peeling.  

Een chemische peeling zorgt voor verweking van de dode huidcellen. Hierdoor schilferen deze sneller af. Dit zorgt ervoor dat de huid een prikkel krijgt om zich te gaan vernieuwen. Zo wordt de huidconditie verbeterd. 

Bij SKN2 wordt er gewerkt met het merk Dermaceutic.

Hoe ziet de behandeling eruit? 

Afhankelijk van uw huid wordt er gekozen voor een type peeling. We reinigen eerst de huid  goed en verwijderen eventuele onzuiverheden. Dan brengen we de peeling aan. Dit kan een dunne vloeistof zijn, maar ook een wat dikkere substantie. De peeling geeft een branderig en warm gevoel. Na afloop kan de huid warm aanvoelen en rood zijn. Dit trekt binnen een paar uur weg. In de dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen. Dit duurt maximaal een week. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie.

REVIEWS

Ik heb nu 2 peelings gehad bij Sofie en merk dat mijn huid rustiger begint te worden. Mijn huid voelt zachter en ook de rode plekjes worden steeds minder. We zijn er nog niet, maar ik ben al heel blij met deze verbetering!

Ik vond het best wel spannend om een peeling te doen. We begonnen met een minder heftige peeling, zodat mijn huid er aan kon wennen. Daarna hebben we een TCA peeling gedaan voor de fijne lijntjes en rode plekjes. Heb wel flinke vervelling gehad, maar het viel me reuze mee!

AANGESLOTEN BIJ

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten