PIGMENT LASER

Hoe werkt het laseren van pigmentvlekken?  

Veroudering van de huid is een normaal verschijnsel waar niemand aan ontkomt. Zo kan uw huid in de loop der jaren beschadigd worden door bijvoorbeeld blootstelling aan zon, ziekte of veroudering. Hierdoor kunnen onder meer pigmentverkleuringen ontstaan. Met de pigment laser kunnen wij deze pigmentvlekken behandelen, met als resultaat een egalere huid. De laser richt zit op het pigment. Het laserlicht geeft een explosie van energie in de pigment laag. Hierdoor valt het pigment in kleine stukjes uiteen en kan het lichaam dit pigment af voeren. Het laserlicht werkt enkel op oppervlakkig pigment en gaat dus niet verder de huid in. Deze methode is geschikt voor elk gebied op het lichaam.   

Voor wie is het laseren van pigmentvlekken geschikt?  

De laser werkt het beste op ouderdomsvlekkeof andere donkere pigmentvlekken. Echter kunnen ook minder donkere pigmentvlekken lichter worden met de laser.   

Hoe ziet de behandeling eruit?  

Er wordt enkel gelaserd op de pigmentvlekken zelf. De laserpuls kan voelen alsof er met een elastiekje tegen de huid wordt geschoten of als korte speldenprikjes. De huid kan daarna wat warm aanvoelen, maar dit is van korte duur. Na afloop wordt het pigment donkerder van kleur. Daarna ontstaat er een korstje die de dagen erna begint los te laten. Na ongeveer 1,5 week is de huid hersteld. Onder het korstje zit dan nieuwe roze huid. De nieuwe huid kleurt vanzelf bij.   

BEHANDELING (VOOR/NA)

REVIEWS

Blij mee. Na 1 keer zo goed als weg.

Op mijn slaap 2 grote pigmentvlekken welke na 1 behandeling weg waren. Erg tevreden en fijne sfeer hangt er in de kliniek.

AANGESLOTEN BIJ

 

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten