RENOPHASE PEEL

Wat is de renophase peel?

De renophase peel is een behandeling die bestaat uit meerdere laagjes van verschillende milde peelings. Deze is vooral geschikt voor de gevoelige huiden met rosacea, acne of hormonale acne. Er worden verschillende laagjes op de huid aangebracht, elk met eigen werking hebben. Zo wordt er voor u een peeling op maat gemaakt. Om de behandeling te intensiveren wordt er ook gebruikt gemaakt van de LED lamp. Het rode licht zorgt voor herstel van de huid en heeft een ontstekingsremmende werking.

De peeling is geschikt voor:

  • (Hormonale) Acne 
  • Rosacea
  • Pigmentvlekjes na acne
  • Gevoelige huiden
  • Fijne lijntjes en rimpels

Hoe ziet de behandeling eruit?  

De huid wordt eerst gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. Daarna worden verschillende laagjes van de peeling aangebracht. Deze blijven een paar minuten op de huid zitten en kunnen een prikkelend gevoel geven. Terwijl het laatste laagje op de huid zit wordt de huid behandeld met de LED lamp. Het rode licht zorgt ervoor dat de huid herstelt en kalmeert. Na afloop kan de huid wat rood zijn en warm aanvoelen. Dit neemt binnen een paar uur af. De dagen na de behandeling kan de huid wat gaan schilferen. Na een week is de huid helemaal hersteld en heeft u een mooie frisse huid.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het mooiste resultaat wordt behaald door een kuur te doen van minimaal 3 peelingen. U ziet al wel na 1 behandeling verschil in uw huid. De huid ziet er frisser en egaler uit, maar voelt ook zachter. De peeling kan elke 4 weken herhaald worden.

REVIEWS

Ik heb altijd last gehad van hormonale acne. Ook bij de huisarst verschillende middeltjes gehad, maar wou nu graag iets anders proberen dan medicatie. Met Sofie een behandelplan opgesteld en ook thuisproducten wat aangepast. Mijn huid is nu stukken rustiger. Af en toe nog wel een puistje, maar verre van wat het was!

Ik was super onzeker over mijn huid. Mijn huid is altijd rood en ik krijg snel uitbraken. Nu heb ik 3 behandelingen gehad en gaat het zoveel beter. We zijn nog niet helemaal waar ik wil zijn, maar ik durf wel eindelijk zonder make up naar de supermarkt. Dat is voor mij al een hele stap!

AANGESLOTEN BIJ

 

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten