RIMPELS EN FIJNE LIJNTJES

Hoe ontstaan rimpels en fijne lijntjes? 

Fijne lijntjes en rimpels ontstaan met de leeftijd. Door levenslange zonblootstelling verouderd de huid en verliest deze collageen en elastineCollageen en elastine geven stevigheid aan de huid. Daarnaast worden bepaalde rimpels extra gevormd door bepaalde spierbeweging. Zo hebben sommige mensen bijvoorbeeld een diepere fronslijn omdat deze beweging vaak wordt gemaakt.  

Wat voor behandelopties zijn er? 

Voor beginnende lijntjes en rimpels zijn er verschillende mogelijkheden.  

Zo werkt bijvoorbeeld een TCA peeling voor het stimuleren van collageen en elastine. Dit geeft verzachting van rimpels en lijntjes en verbetert de algehele huidstructuur. Ook mildere peelingen kunnen bij regelmatig gebruik huidverbetering geven en de huidstructuur verbeteren.  

Microneedling is ook een mooie optie om lijntjes en rimpels te verminderen. Door een wondgenezingsproces op gang te brengen wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. 

De firm facial combineert het beste van een TCA peeling en microneedling. Zowel een TCA peeling als microneedling zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Deze twee behandelingen combineren geeft de huid een echte boost.

Voor diepere rimpels en lijnen is de CO2 laser de mooiste optie. Hierbij worden hitte bundels in de huid gemaakt waardoor het vocht in de huid verdampt. Dit geeft verstrakking en vernieuwing van de huid. Doordat er kleine gaatjes gemaakt worden blijft tussenliggend weefsel intact. Dit zorgt voor een gecontroleerde behandeling met een spoedig herstel.  

BEHANDELING (VOOR/NA)

AANGESLOTEN BIJ

 

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten