VAATLASER

Hoe werkt het laseren van bloedvaatjes? 

Veel mensen hebben last van vaatjes in het gelaat of op de benen. De aandoening komt bij zowel mannen als vrouwen voor en kan als cosmetisch storend worden ervaren. Deze vaatjes kunnen ontstaan doordat de huid slapper wordt en gaat verwijden. Mogelijke oorzaken hiervan zijn erfelijkheid, overmatige blootstelling aan zonlicht, bepaalde huidtypes of bepaald medicatiegebruik. 

Voor wie is het laseren van bloedvaatjes geschikt?  

De behandeling is bedoeld voor iedereen die last heeft van bloedvaatjes in het gelaat of op het lichaam. Het wordt vaak ingezet bij mensen die last hebben van rosacea en couperose, maar ook bij mensen die enkele cosmetisch storende vaatjes hebben.  

Hoe ziet de behandeling eruit?  

Er wordt gewerkt met de Nd:Yag laser (1064 nm). Het laser apparaat geeft zijn energie af aan het bloedvat, wat ervoor zorgt dat deze dicht gebrand wordt. Het lichaam kan dan het vaatje opruimen. De laser richt zich alleen op de vaatjes waardoor omliggend weefsel intact blijft. De lichtpuls kan voelen als hete speldenprikjes. De behandeling veroorzaakt een blauwe tot rozerode verkleuring van het behandelde gebied. De plekken worden dus in eerste instantie opvallender dan voor de behandeling. Ook kan de huid wat gaan zwellen, met name rond het oog en lip. Na een paar dagen trekken deze verschijnselen vanzelf weg.  

BEHANDELING (VOOR/NA)

REVIEWS

Het duurde even voordat je verschil zag, maar dit was aan het begin ook duidelijk uitgelegd. Ondanks dat ik de behandeling wel gevoelig vond ben ik wel erg blij met het resultaat.

Ik durf eindelijk weer een korte broek aan! Heel lang mee rondgelopen.

AANGESLOTEN BIJ

 

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten