VEELGESTELDE VRAGEN

Veelgestelde vragen aan SKN2

Hieronder vind u de meest gestelde vragen over de behandelingen van SKN2

Nee, bij SKN2 kunt u een afspraak maken zonder een verwijzing.

Een dermatoloog is een arts welke gespecialiseerd is in de (zieke) huid. Dermatologen worden opgeleid om de zieke huid te behandelen en te genezen. Een cosmetisch dermatoloog behandeld niet alleen de zieke huid, maar kan ook de gezonde huid behandelen en verbeteren. Een cosmetisch dermatoloog heeft vaak aanvullende cursussen en opleidingen gevolgd om u hierin te adviseren.

Uw behandelaars hebben veel ervaring in hun vakgebied. Er wordt uitsluitend met hoogwaardige apparatuur en producten gewerkt zodat we u de best mogelijke zorg kunnen bieden. Uw veiligheid is bij ons prioriteit. Hierdoor zijn de risico’s zeer gering. Uw behandelaar wijst u tijdens het consultgesprek op alle voor- en nadelen van de behandeling en het product.

Hoewel de meeste behandelingen bij ons pijnloos zijn kunnen sommige behandelingen als gevoelig worden ervaren. Om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken wordt er in sommige gevallen verdovende zalf aangebracht en wordt er goed voor- en nagekoeld. U wordt goed voorbereidt op de behandeling zodat u weet waar u aan toe bent. De behandelingen worden als zeer goed draagbaar ervaren.

In sommige gevallen kunt u vergoeding krijgen voor uw behandeling. Kijk op onze pagina vergoedingen over wat u wel en niet vergoedt krijgt.

De houdbaarheid van het resultaat is verschillend per behandeling en per persoon. Zo is het verwijderen van een bloedvaatje meestal permanent, maar heeft laserontharen af en toe een onderhoudsbehandeling nodig. Wat u kunt verwachten wordt uitgebreid met u besproken tijdens het consult.

Contact met SKN2

E-mail: info@skn2.nl

Telefoon: 088 555 4 620

Ook kunt  u contact met ons opnemen via onderstaande contactformulier.

Adresgegevens SKN2

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476

3541 DA Utrecht

> Link voor navigatie Google Maps

Onze praktijk bevindt zich in het pand samen met Dermatologisch Centrum Utrecht. We zitten aan de waterkant van het grote winkelcentrum van de wijk Leidsche Rijn. U kunt gratis parkeren in de woonwijk tegenover de praktijk of in de parkeergarage van de Jumbo om de hoek.

Wat vinden onze klanten?

Review en ervaringen SKN2 Utrecht

Contactformulier

Stuurt u liever een bericht? Geen probleem. Vul dan het onderstaande formulier in.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AANGESLOTEN BIJ

 

SKN2 – Utrecht

Grauwaartsingel 476 – 478
3541 DA Utrecht

088 – 555 4 620

info@skn2.nl

Openingstijden SKN2

Ma           08.30 : 16.30
Di            08.30 : 20.30
Wo          08.30 : 16.30
Do           08.30 : 20.30
Vr            08.30 : 16.30
Za-zo      gesloten